TEIPPAUKSET

Mainosteipeillä näkyvyyttä

 

Kalvopiste toteuttaa yrityksen auton tai toimipisteen teippauksen alusta loppuun. Käytämme aina laadukkaita teippejä, jotka soveltuvat kohteen olosuhteisiin ja käyttöikään. Poistamme myös vanhoja teippejä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, autamme mielelläme auton tai kiinteistön teippauksen toteutuksessa!

Suojaa auton kriittiset kohdat naarmuilta ja kiveniskuilta suojateipillä

 

Läpinäkyvällä suojateipillä voidaan peittää mikä tahansa maalattu osa autosta. Yleisin helposti naarmuuntuva paikka auton korissa on takapuskuri, joka lastatessa ja purkaessa autoa saa herkästi osumaa. Työkalupakit ja muut työvälineet voivat helposti osua takapuskuriin.

 

Suojateipistä on hyötyä kaikille autonomistajille. Painavat kauppakassit ja esimerkiksi lastenvaunut saattavat helposti osua takapuskuriin. Koirien kanssa autoilevan kannattaa ehdottomasti suojata takaluukun edusta: kynnet saavat koiran hypätessä ajan myötä ikävää jälkeä auton maalipintaan. Myös muita maalattuja korin osia voidaan suojata.

 

Käytämme läpinäkyvää suojateippiä, joka on lähes näkymätön. Kalvo on erittäin kestävää ja se on tarvittaessa helppo myös poistaa. Suojateippi ei oikein käsiteltynä jätä jälkiä tai liimatahroja auton maalipintaan.

FlowDrinks
korinsuoja
korinsuoja